Deel 15

Bij PimpYourKitchen ontwerpen we voor iedere keuken de achterwand geheel op maat. Hierbij houden we rekening met de specifieke verhoudingen van de achterwand van de keuken. Daarnaast kunnen er stopcontacten op de achterwand zitten, of is er in de keuken sprake van hoogteverschil bij de afzuigkap.
Een rechte keuken, hoekkeuken, of zelfs u-keuken, voor ieder model is er een achterwand op maat te ontwerpen.
 
Bijzonderheden op de keukenachterwand geven we ook aan op het ontwerp. Zo worden posities van de stopcontacten en hoogteverschil tussen kastjes en afzuigkap met grijze vlakken weergegeven op het ontwerp.
Hoeken in de keuken of andere scheidingen geven we op het ontwerp aan met blauwe lijnen. Daarnaast is de maatvoering vermeld, zodat je het formaat van de keukenachterwand kunt zien. Zo kun je aan het ontwerp voor jouw keuken precies afleiden hoe de achterwand straks in jouw keuken staat!
 
Iedere maand versturen wij tientallen ontwerpen ter goedkeuring naar onze klanten. Het lijkt ons leuk om regelmatig een selectie te tonen van gemaakte achterwandontwerpen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de diversiteit aan keukenachterwanden die wij produceren. Wil je een specifiek ontwerp beter bekijken? Stuur ons een mailtje en wij mailen je het grotere originele ontwerp toe.
 
Onderstaande selectie is van ons 15e deel.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Black on Black, besteld als Pimp Solid achterwand. Als juweeltjes zie je de bramen het licht reflecteren. De uitsparingen zijn aangegeven met de grijze vlakken, zo wordt de wand geheel passend op maat bij je thuis afgeleverd!

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Duinenlandschap, besteld als Pimp Solid achterwand. Ben jij ook zo'n liefhebber van de Nederlandse stranden? Ons Dutch Mountains ontwerp is een mooie herinnering aan een zomerse dag! Prachtig Nederlands uitzicht, op groot formaat te leveren voor jouw keuken.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: London, besteld als Pimp Solid wand. Gaaf panorama van Londen waarop je de Houses of Parliament ziet en natuurlijk de Big Ben. Zeer stijlvol in zwart-wit uitvoering.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Koffiebonen, besteld in Pimp Superior uitvoering. We krijgen wel eens aanvragen voor een ontwerp in een bepaald thema. Deze koffiebonen hadden we toevallig eens eerder gefotografeerd, zodat we direct een passend ontwerp konden aanbieden!

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Empire State View, besteld op Pimp Superior materiaal. Het blijft een imponerend uitzicht, als je in New York boven op een wolkenkrabber uitkijkt over de stad. Op het Pimp Superior materiaal zie je mooi het detail van de gebouwen!

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Mixed Spices, besteld op Pimp Superior materiaal. Deze maatlepels met kruiden en specerijen doen het erg goed als achterwand in de keuken. Een enkele set, of een combinatie van twee, we kijken altijd wat optimaal in jouw keuken past!

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Time for Tea, besteld op Pimp Superior materiaal. Ben jij ook een theeliefhebber? Het zal je verbazen wat voor een lekkere combinaties er mogelijk zijn. En ze zien er vaak ook nog kleurrijk uit!

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Isle of Skye, besteld in de matte Pimp Superior uitvoering. Het hoogteverschil is aangegeven met de grijze vlakken.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Mont Saint-Michel, besteld in de Pimp Superior glanzende uitvoering. Het ontwerp loopt door over verschillende delen zodat het samen een geheel wordt!

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Bruarfoss Waterfall, besteld in Pimp Flexible uitvoering. Een fraai IJslands landschap als uitzicht tijdens het koken!


 

 Achterwand voor de keuken: Latte Arts, besteld als matte Pimp Superior achterwand.

 

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Skies of California, besteld als Pimp Solid achterwand. Een prachtige zwart-witte uitvoering van dit Californische uitzicht.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Valensole Lavender, besteld als Pimp Solid achterwand.

 

Achterwandontwerp voor de keuken: Broken Glass, besteld als Pimp Solid wand. Ga voor een meer industriële afwerking met dit gave ontwerp!