Pimp Solid Uni

Ben je op zoek naar een dunne lichtgewicht achterwand voor de keuken, maar denk je dat een fotografische achterwand niet past in jouw keuken? Het is nu mogelijk om een uni-uitvoering te bestellen van het Pimp Solid materiaal.

Afmetingen
De uni-achterwanden kunnen uit maximaal 305 x 150 cm in één stuk bestaan. Ze kunnen met uitsparingen geleverd worden wanneer je ons de posities daarvan doorgeeft via: info@pimpyourkitchen.nl.


Bestellen

De uni-achterwanden zijn nieuw, daarom zijn ze momenteel nog niet via het bestelformulier te bestellen. Je kunt wel een offerte aanvragen, dan berekenen we de prijs voor je. Ter indicatie: de prijzen zullen tussen ons Pimp Flexible materiaal en de Pimp Solid platen inzitten (inclusief verzending, eventuele uitsparingen en BTW). De levertijd voor de Pimp Solid Uni platen zal ca. 3 weken bedragen.

 

Kleuren en uitvoeringen

De uni-uitvoeringen van het Pimp Solid materiaal zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: RAL 9016 wit, 3 metallic tinten en zilver met een geborstelde coating. RAL kleurenwaaiers zijn in de betere verfzaak te bekijken of te kopen. Staaltjes zijn hier te bestellen.

Verkehrsweiß RAL 9016

 

 

Zilver

 

 

Jade

 

Grafiet

 

Zilver brushed