Pimp Solid Brushed

Ben je op zoek naar een exclusieve achterwand voor je keuken, maar twijfel je tussen RVS en iets originelers met een print of afbeelding? Bekijk dan eens onze Solid Brushed collectie. Voor de Solid Brushed collectie worden onze Pimp Solid platen geborsteld, voorzien van een exclusieve print in zwart en afgewerkt met een beschermende coating. Wij hebben een kleine selectie gemaakt uit onze ontwerpen, die geschikt zijn voor de Solid Brushed collectie.

De Solid Brushed ontwerpen zijn te herkennen aan onderstaand logo en te vinden bij "fotogalerij/bestellen" wanneer je daar 'Solid Brushed' kiest in het categoriemenu.


 
Materiaal

Het materiaal van de Solid Brushed collectie is 3 mm dik en bestaat uit twee aluminium toplagen met daartussen een PE (Polyethyleen,Type LDPE) kern. De aluminium toplaag aan de voorzijde wordt geborsteld om een RVS look te creëren. De platen met RVS look worden bedrukt met een foto uit de speciaal geselecteerde selectie en met een beschermende matte coating afgewerkt. Door transparantie in de afbeelding aan te brengen blijft de RVS structuur ook in de foto zichtbaar.
Nadat het proces voltooid is heb je een prachtig eindproduct: een RVS look achterwand, met unieke afbeelding en alle voordelen van een goed schoon te houden oppervlak door de beschermende coating!

 

Solid Brushed Cows


Afmetingen
Een plaat uit de Solid Brushed collectie kan uit één stuk maximaal 305 cm lang bestaan bij een hoogte van 150 cm. Wanneer de achterwand van de keuken uit meerdere delen bestaat, bijvoorbeeld bij een hoekkeuken of een u-vormige keuken, dan kun je de achterwand natuurlijk in meerdere delen bestellen. Twijfel je aan de maten die je moet invoeren voor je bestelling? Mail je vraag dan even naar: info@pimpyourkitchen.nl.

 

Solid Brushed Saucepan

 

Afwerking

De Solid Brushed plaat is watervast en lichtgewicht, de totale dikte van de aluminium achterwand met afbeelding is 3 mm. De platen worden rechthoekig geleverd, waarbij de randen recht afgezaagd worden. Het plaatmateriaal kun je met een geschikte decoupeerzaag bewerken voor uitsparingen bij hoogteverschil en stopcontacten. Desgewenst kan de plaat met uitsparingen geleverd worden; wil je daar gebruik van maken dan is het belangrijk dat je de exacte posities van de te maken uitsparingen doorgeeft.

Schoonmaken

Je kunt de Solid Brushed keukenachterwand eenvoudig schoonmaken met een zachte doek met allesreiniger of zeep. Gebruik voor het schoonmaken géén: oplosmiddelen, ontvetters, bleekmiddelen, (hars)cleaners of schuurmiddelen.

Brandveiligheid

Een PimpYourKitchen Solid Brushed keukenachterwand is zelfdovend (flame spread classification class A, based on ASTM E84 methode).

 

Garantie

Op onze platen uit de Solid Brushed collectie geldt 5 jaar garantie op de kleurechtheid van het materiaal.

 

Bevestiging

De Solid Brushed achterwand bevestig je met montagekit direct tegen de wand of tegels. Wij hebben een instructievideo online staan, waarin je voor het Pimp Solid materiaal precies kunt zien hoe dat gaat. In de video laten we zien hoe je begint met de voorbereiding en hoe je de uitsparingen voor de stopcontacten kunt maken. We bevestigen de Pimp Solid met montagekit tegen de achterwand en werken de rand met het aanrechtblad netjes af met siliconenkit. De montage voor de Solid Brushed serie gaat hetzelfde.

 

Levertijd
Levertijd voor de Solid Brushed collectie is momenteel ca. 4 weken. Dit is gerekend na ontvangst van bestelling, betaling en goedkeuring op het ontwerp. Wanneer we sneller kunnen leveren dan proberen we dat uiteraard.
 
Bezorging
Het PimpYourKitchen Solid Brushed plaatmateriaal wordt via een aparte bezorgdienst verzonden. Wanneer de productie van de plaat gereed is, neemt onze bezorgdienst contact met je op voor de bezorging van het plaatmateriaal. Deze biedt je een bezorgdag aan, mocht je zelf niet beschikbaar zijn dan kun je aangeven of de plaat bij buren afgeleverd kan worden. Ben je op de voorgestelde datum niet beschikbaar, dan kun je dit aangeven en wordt er een nieuw voorstel gedaan voor een leverdatum.

 

Wij gaan ervan uit dat de plaat binnen deze twee geboden levermomenten bezorgd kan worden. Lukt dit niet, dan moeten wij helaas extra kosten in rekening brengen voor de bezorging.

 

De bezorging is tot aan de brievenbus; woont u bijvoorbeeld op een etage, zonder lift, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar binnen.

 

Deze bezorgwijze zorgt ervoor dat we ons product inclusief verzendkosten kunnen aanbieden.

 

 

 

Bekijk de keukenvoorbeelden

Bestel een achterwand